Turku Sea Jazz -tapahtuma siirtyy kesälle 2021

23.4.2020

Olemme odottaneet jo innolla uuden Turku Sea Jazz -tapahtuman ensiaskelia Suomen kesässä, mutta nyt joudummekin kasvattamaan kärsivällisyyttä ja odottelemaan niitä vielä vuoden ajan lisää! Suomen hallitus on keskiviikkona 22.4. ilmoittanut vallitsevan koronapandemian vuoksi kieltävänsä suurten yleisötapahtumien järjestämisen heinäkuun loppuun asti. Myös Turun kaupunginhallituksen aiempi suositus kesätapahtumista noudattaa samaa linjaa, joten päätös festivaalin siirtämisestä ensi vuodelle on ainoa oikea ratkaisu, vaikka se ikävältä tuntuukin.

Yleisön, esiintyjien ja festivaalityöntekijöiden terveys ja turvallisuus ovat Turku Sea Jazzin järjestelyissä etusijalla, ja vastuullisuus niin ihmisten kuin ympäristönkin kannalta kulkee arvojemme keskiössä. Pandemiaa ei varmasti kukaan osannut odottaa ensimmäisen Turku Sea Jazzin tielle, mutta se on opettanut meitä pitämään arvoistamme kiinni vielä tiukemmin. 

Vaikka tämän kesän tapahtuma peruuntuu, ei työmme jazzin parissa kuitenkaan jää tauolle, vaan valmistelemme jo tulevia tapahtumia yhdessä muiden Archipelago Sea Jazz -sarjan festivaalien kanssa. Käymme parhaillaan neuvotteluja artistiemme kanssa, ja pyrimme toteuttamaan vuoden 2021 Turku Sea Jazzin pitkälti samalla ohjelmistolla, kuin se oli tälle vuodelle suunniteltu. Tämän vuoden konserttilipulla pääsee myös ensi vuoden Turku Sea Jazz -tapahtumaan, joka järjestetään Ruissalon Telakalla 30.–31.7. 2021.

Mikäli lippuja ei halua ensi vuonna käyttää, onnistuu lippujen palauttaminen Tiketin kautta 31.8.2020 mennessä. Helpoiten lippujen palautus hoituu palautuslomakkeella: tiketti.fi/palautalippuja, kunhan tapahtuma on Tiketin kanavissa merkitty perutuksi. Odotathan kärsivällisesti, sillä palvelussa on useiden viikkojen ruuhka.

Kevätauringon paisteessa jazzia voi onneksi kuunnella myös levyltä tai digitaalisissa kanavissa. Kun poikkeustilanne on ohi, soi jazz taas entistä kirkkaammin myös festivaaleilla ympäri Suomen!