Liput

FESTIVAALI-INFO

Turku Sea Jazzin konsertit järjestetään Westin- ja Estlander-saleissa, kartassa numerot 2 ja 5. Festivaalialueen portti on salien välissä Hevoskarintien puolella.

Saapuminen

Suosittelemme saapumaan Ruissalon Telakka-alueelle polkupyörällä tai julkisen liikenteen kulkuvälineillä. Alueella ei ole tilaa yksityisautojen pysäköintiin. Ruissalonsillan yhteydessä, kaupungin puolella, on n. 250 maksutonta 8h parkkipaikkaa.

Bussilla

Föli-kaupunkiliikenteen bussi numero 8 lähtee Puutorilta. Katso aikataulut osoitteesta föli.fi. Jää kyydistä Ruissalonsilta-pysäkillä heti sillan jälkeen. Pysäkiltä on parin minuutin kävelymatka.

Vesibussilla

Vesibussin pysäkit ovat Martinsilta, Forum Marinum ja Ruissalon Telakka. Liikennöivät alukset ja pysäkit ovat esteettömiä. Katso aikataulut osoitteesta föli.fi.

Jokitaksilla

Jokitaxi Aura 1 liikennöi Aurajoesta Ruissalon Telakalle. Jokitaxin avotilaan mahtuu kuusi matkustajaa. Tilaa jokitaxi: puh. 040 220 7868, jokitaxi@gmail.com

Veneellä

Vierasvenesataman koordinaatit: 60° 125.345′ N. 022° 12.195′ E
Vierasvenesataman satamakapteeni Puh. +358 400 330 413

Terveysturvallisuus

Varsinais-Suomi on siirtynyt 8.7. takaisin koronaepidemian kiihtymisvaiheeseen. Aluehallintoviraston mukaan sisätiloissa yli 10 hengen ja ulkotiloissa yli 50 hengen yleisötapahtumissa tulee huolehtia etäisyyksistä muihin sekä noudattaa tartuntatautilain mukaisia hygieniavaatimuksia. Turku Sea Jazz -tapahtumaan on myynnissä rajoitettu määrä lippuja, jotta saleissa on väljää. Siivousta tehostetaan, ja telakka-alueelta löytyy käsienpesumahdollisuus sekä käsidesiautomaatit.

Tartuntojen leviämisen estäminen on sekä tapahtuman järjestäjän että yleisön yhteinen vastuu, joten noudatathan seuraavia ohjeita:

- Älä tule sairaana festareille (sairaustapauksessa lipun voi palauttaa Tiketin kautta)
- Mikäli olet edellisen kahden viikon aikana oleskellut korkean koronariskin maassa, noudata THL:n ohjeita terveystarkastuksesta, koronatestauksesta ja mahdollisesta karanteenista ennen tapahtumaan saapumista
- Pysy omassa seurueessasi, pidä etäisyyttä muihin
- Huolehdi yskimis- ja käsihygieniasta
- Käytä kasvomaskia jonotustilanteissa, palvelupisteillä ja aina kun lähikontaktien välttäminen on haastavaa
- Suosi myyntipisteillä korttimaksua
- Osta lippusi ennakkoon Tiketistä

Nautitaan jazzkesästä ja pidetään toisistamme huolta!

Ruokailu

Ruissalon Telakalta ei ruoka lopu kesken! Food Trucking Company tarjoilee festarialueella salaattia lähikalasta sekä maittavia burgereita ja pottuja.

- Archipelago Caesar Piipanojan kylmäsavusiiasta 9,5 €
- Portobello-burger / Jauhelihaburger 11 €
- Potui 5 €

Lisäksi telakka-alueella toimii uusi ravintola Tenlén BBQ & Smokery sekä Zaké pizzeria & wine bar.
Janon sammuttavat baarit Westin-salissa sekä viineihin erikoistunut baari Linnateatterin kesäteatterin puolella.

Festivaalialue

Konsertit järjestetään Ruissalon Telakan Westin- ja Estlander-saleissa. Kulku festivaalialueelle tapahtuu Hevoskarintien portista salien välistä.

Kumpikin sali lasketaan sisätilaksi, mutta Estlanderin konsertteja voi kuunnella myös varsinaisen salin ulkopuolella. Salit ovat lämmittämättömiä, joten pukeudu lämpimästi mikäli sää on viileä.

WC-tilat löytyvät festivaalialueen ulkopuolelta.

Tilaa Archipelago Sea Jazzin uutiskirje! Saat ensimmäisten joukossa tietoa esiintyjistä, lippueduista ja kulttuuritempauksistamme.