Eleganta smaker, kvalitetsviner, och toppmusik i juli!

15.6.2022

Turku Food & Wine Festival skapar en helhet av tre topprestauranger, ett småbryggeri och en vinbar i festivalområdet vid Forum Marinum 29–30.7!

Smör

Smör – en klassiker i restaurangscenen i Åbo – serverar raffinerade skandinaviska smaker på jazzfestivalen. Menyn baserar sig på Östersjöns bästa råvaror smaksatta med lite smör.

Nomad

Restaurang Nomad är en snillrik smakresa från Afrika till Norden. Nomad hämtar inspiration från teknikerna i det italienska köket och kombinerar dem med den afrikanska smakvärlden och det moderna nordiska köket.


Siro

Restaurang Siro bjuder på asiatisk inspirerad fine dining, avslappnat och oförglömligt. Starka, djärva smaker serverade med elegans.

Öl

Öl från Östersjöns stränder! Kimito Brewing svarar för jazzfestivalens småbryggeriutbud och serverar både egna öl och drycker från estniska Tanker och åländska Open Water Brewery.

Vin

Festivalens egen vinbar har ett mångsidigt urval kvalitetsviner som säljs per glas. Sortimentet sätts samman av småproducenters intressanta viner med fokus på ansvarsfullhet, ekologisk framställning och ursprung.