Biljetter

30.–31.7.2021

Välkommen till Åbo Båtvarv!

Turku Sea Jazz  är en ny och urban stadsfestival som för publiken till havet och den historiska miljön i Åbo Båtvarv. Här kan man njuta av internationella jazzstjärnor, inhemska toppsammansättningar och världsmusikens mest personliga namn. Den är ung och sträcker sig till skärgården. Den hålls i Åbo och når till världens ände. 

Turku Sea Jazz-festivalens biljettförsäljning är igång på Tiketti.fi!

I samband med alla Archipelago Sea Jazz-evenemangen är det möjligt att bidra till skyddet av Östersjön.

Låt vågorna i övre högra hörnet föra dig vidare på vår hemsida och upptäck mera om festivalen!

Aktuellt

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Hyvää maailman merien päivää! Haluamme muistuttaa ympäristövastuullisesta kesänvietosta vesillä kumppanimme Pidä Saaristo Siistinä :n sanoin. 🌤⛵
• • • • • •
Tänään vietetään Maailman merien päivää! 🌊🌊🌊Meillä on yhteinen vastuu huolehtia merten hyvinvoinnista sekä käyttää merien resursseja kestävästi. Meidän on suojeltava meriä nyt. Muistetaan myös liikkua vesillä kestävästi luontoa kunnioittaen.

I dag firas Världshavens dag! 🌊🌊🌊Vi har ett gemensamt ansvar för havens välbefinnande och för att använda de marina resurserna på ett hållbart sätt. Vi måste skydda haven nu. Det är också viktigt att röra sig till sjöss på ett hållbart sätt med respekt för naturen.

#pidäsaaristosiistin #maailmanmerienpäiv #kestävästivesil #hållskärgårdenr #världhavensda
#saaristomeri #skärgårdshav #archipelagoseajazz2021
... See MoreSee Less

Are you ready for the summer of jazz 2021?! See you in July! 🎶😎

Tickets: tiketti.fi/turkuseajazz
... See MoreSee Less

Prenumerera på Archipelago Sea Jazz nyhetsbrevet och var bland de första som får höra om den kommande sommarens artister och evenemang, biljettförmåner m.m.