Superposition

01.08.2024

klo 14:00

Seilin päärakennus

Venekuljetus + kaksi konserttia 70 € / Pelkkä Superposition 20 €

Adele Sauros – tenorisaksofoni
Linda Fredriksson – altto- ja baritonisaksofoni
Mikael Saastamoinen – basso
Olavi Louhivuori – rummut

Seilin konsertissa kuullaan Superpositionin uunituoretta musiikkia yhtyeen heinäkuussa julkaistavalta toiselta albumilta. Rumpali Olavi Louhivuoren johtaman energisen kvartetin musiikki on monipuolista ja rohkeaa yhdistellen perinteistä jazzia moderniin sävyyn ja eksperimentaatioon. Yhtyeen ilmaisu on voimakasta ja intensiivistä, mutta samalla syvällistä ja moniulotteista. Jokainen jäsen tuo yhteissoundiin oman musiikillisen taustansa ja näkemyksensä, mikä synnyttää yhdessä täysin ainutlaatuisen äänimaiseman.

Superposition sai tunnustusta voittamalla debyyttilevyllään vuoden jazzalbumin Emma-palkinnon vuonna 2020. Yhtyeen live-esiintymiset tarjoavat yleisölle unohtumattoman musiikkikokemuksen, jossa yhdistyvät virtuositeetti, luovuus ja vahva musiikillinen ilmaisu. Kvartetin jäsenet ovat kaikki lahjakkaita muusikoita omalla alallaan ja he vaikuttavat mm. yhtyeissä Oddarrang, Linda Fredriksson Juniper, Mopo, OK:KO ja Adele Sauros Quartet.

.

Turku Sea Jazz Seilissä 1.8.2024
klo 9.30 M/S Norrskär lähtee Turusta Ravintola Nerån edestä (Läntinen Rantakatu 37)
klo 11.15 Saapuminen Seilin saarelle
klo 12.00 Panu Savolainen Solo, Seilin kirkko
klo 14.00 Superposition, Seilin päärakennus
klo 16.30 M/S Norrskär lähtee Seilistä
klo 18.15 Saapuminen Turkuun

Panu Savolaisen konsertin kesto on n. 40 minuuttia ja Superposition esiintyy n. 60 minuutin ajan. Konserttien välissä ehtii lounaalle. Sään salliessa jälkimmäinen konsertti järjestetään ulkotiloissa.

Konsertteihin voi saapua myös omalla kuljetuksella, yksittäisiä konserttilippuja on myynnissä rajoitettu erä.