Turku Sea Jazz saa lisää lippuja myyntiin!

20.6.2021

Uusi Turku Sea Jazz -tapahtuma saa vihdoin ensiesityksensä heinäkuun viimeisenä viikonloppuna. Festivaalista päästään nauttimaan lähes täysipainoisesti, kun Varsinais-Suomessa ollaan palattu koronavirusepidemian perustasolle, ja yleisötilaisuuksien tiukoista rajoituksista on voitu luopua. Lisää lippuja on vapautunut myyntiin, tule siis kokemaan kesän kuumimmat rytmit Ruissalon Telakan merellisessä miljöössä!

Lounais-Suomen aluehallintovirasto on vapauttanut yleisötilaisuuksien osallistujamäärät Varsinais-Suomessa 16.6. alkaen. Alueen kunnissa voi jälleen järjestää sisä- ja ulkotiloissa tapahtumia ilman henkilömäärärajoituksia, kuitenkin tartuntatautilain mukaisia terveysturvallisuusvaatimuksia noudattaen. Kahden metrin turvavälivaatimus katsomoissa on poistunut, joten Turku Sea Jazz -tapahtumaaan voidaan vapautaa lisää lippuja myyntiin.

– Festivaaliliput oli viime viikolla myyty loppuun, joten iloitsemme siitä, että voimme taas vastata kysyntään ja tarjota jazzelämyksiä vielä suuremmalle yleisölle! Tuntuu jännittävältä, että Turku Sea Jazz toteutuu vihdoin, tätä ovat todella odottaneet niin yleisö ja muusikot kuin tuotantotiimikin. Vielä odotellaan tarkempia tietoja heinäkuun matkustusrajoituksista, jotta päästään viimeistelemään festivaalin artistikattaus, kertoo tapahtuman tuottajana työskentelevä Sanna Vartiainen.

Kaikkien aikojen ensimmäinen Turku Sea Jazz järjestetään 30.-31.7.2021 Ruissalon Telakan historiallisessa miljöössä, Westin- ja Estlander-saleissa. Festivaalilavalle nousevat ajankohtaisimmat huippunimet, kuten Verneri Pohjola, Nina Mya, Timo Lassy, Tuomo, Dalindèo ja Helsinki-Cotonou Ensemble. Ruissalon Telakalle kannattaa saapua Föli-kaupunkiliikenteen bussilla, vesibussilla tai polkupyörällä, sillä parkkipaikkoja on rajallinen määrä. Tiketissä ovat myynnissä myös liput festivaalin omalla jazzbussikuljetuksella, lähtö kumpanakin tapahtumapäivänä Turun keskustasta Ruissaloon klo 16.30 ja paluu viimeisen konsertin jälkeen n. klo 24.

Tapahtumassa noudatetaan tartuntatautilain mukaisia terveysturvallisuusvaatimuksia. Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri suosittelee kasvomaskin käyttöä aina, kun paikalla on runsaasti ihmisiä ja lähikontaktien välttäminen on haasteellista. Turku Sea Jazz -tapahtumassa suositellaan kasvomaskin käyttöä etenkin jonotustilanteissa ja myyntipisteillä. Tapahtumaan ei saa tulla flunssaoireisena. Matkailijoita ja riskimaista Suomeen palanneita kehotetaan käymään koronatestissä ennen tapahtumaan saapumista, lisätietoa löytyy THL:n verkkosivuilta.