Turku Sea Jazz mukana Matka 2020 -messuilla

11.1.2020

Archipelago Sea Jazz -yhteisö on vahvasti mukana Matka 2020 -messuilla Helsingin messukeskuksessa 16.-17.1.2020. Olemme mukana Suomen Saaristo -osastolla esittelemässä uutta festivaalisarjaa yhteistyökumppaneille ja tietenkin myös yleisölle. Archipelago Sea Jazz -konsepti on iloksemme herättänyt runsaasti positiivista huomiota, ja odotamme messuilta taas uusia hedelmällisiä kohtaamisia.

Messujen tohinassa on luvassa myös musiikkia, kun tuomme osastolle flyygelin ja kolme hienoa jazzmuusikkoa: Baltic Jazzin taiteellisen johtajan Antti Sarpilan, Turku Sea Jazzin puolesta Jussi Fredrikssonin ja Korpo Sea Jazzista Bosse Mellbergin. Archipelago Sea Jazz All Stars esiintyy perjantaina klo 17.00 myös messujen Inspiration Stagella kertoen samalla uudesta tapahtumakonseptista messuvieraille.

Ensi kesänä starttaavan Turku Sea Jazz -tapahtuman ohjelmisto alkaa vähitellen hahmottua, ja myös näitä saloja avataan yleisölle varsin pian. Heinä-elokuun vaihteessa Ruissalon Telakalla on luvassa kesän parhaat jazzbailut, joten kannattaa olla kuulolla heti alkukeväästä. Mutta sitä ennen, nähdään Matkamessuilla!