Turku Food & Wine Festival tuo herkut Forum Marinumille heinäkuun viimeisenä viikonloppuna!
14.6.2022
Turku Sea Jazzeilla yhdistyvät herkullinen ruoka, laatuviini ja huippujazz, kun Turku Food & Wine Festival tuo Forum Marinumille 29.-30.7. kolme ravintolaa, pienpanimon ja viinibaarin!
Smör
Turun ravintolascenen klassikko Smör tarjoilee jazzeilla huippuunsa hiottuja skandinaavisia makuja. Menusta löytyy Itämeren parhaita raaka-aineita pienellä smörillä maustettuna.
Nomad
Ravintola Nomad on oivaltava makumatka Afrikasta Pohjolaan. Nomad ammentaa ideansa italialaisen keittiön tekniikoista yhdistäen ne afrikkalaiseen makumaailmaan ja moderniin pohjoismaiseen keittiöön.
Siro
Ravintola Siro tarjoilee aasialaisen keittiön inspiroimaa fine diningia rennosti ja unohtumattomasti. Vahvoja ja rohkeita makuja ja näyttäviä annoksia.
Olut
Olutta Itämeren rannoilta! Jazzien pienpanimovalikoimasta vastaa kemiöläinen Kimito Brewing, joka tuo festareille omien oluiden lisäksi virolaisen Tankerin ja ahvenanmaalaisen Open Water Breweryn tuotteita.
Viini
Festivaalin oma viinibaari tarjoaa monipuolisen valikoiman huippuviinejä laseittain. Viinibaarin valikoima koostetaan mielenkiintoisista pientuottajaviineistä joissa korostuvat vastuullisuus, luonnonmukaisuus ja alkuperä.
Jaa Facebookissa Jaa WhatsAppissa