Ruokaherkkuja, laatuviiniä ja huippumusiikkia!

2.6.2023

Turku Sea Jazzeilla yhdistyvät herkullinen ruoka, pientuottajien juomat ja huippujazz, kun Turku Food & Wine Festival tuo Forum Marinumille kiinnostavan ravintolakokonaisuuden 28.–29.7.!

Café Chingón

Meksikolainen kahvila, paahtimo ja leipomo, joka tarjoaa aitoja meksikolaisia makuja. Café Chingónin löydät Turku Sea Jazzeilta ja Turun kauppatorin laidalta.

Slurp by Bentå

Ramenia kansainvälisellä meiningillä. Bentåssa yhdistyvät paikalliset raaka-aineet ja kansainväliset maut. Herkullisiin katuruoka-annoksiin kuuluvat ramenit ja makeat herkut.

Smör

Turun klassikkoravintola Smör tarjoilee jazzeilla huippuunsa hiottuja skandinaavisia makuja. Menusta löytyy Itämeren paikallisia raaka-aineita pienellä smörillä maustettuna.

Kåska

Ota kevyemmin! Ihanat spritzit, drinkit ja kevyemmät juomat kotimaisen Kåskan valmistamana. Kåskan missiona on tuoda positiivista muutosta ja kohtaamisia, niin festareilla drinkki kädessä kuin arjessakin.

Viinikellari.com

Viinikellari.comin viinibaari tarjoaa monipuolisen valikoiman huippuviinejä laseittain. Viinibaarin valikoima koostetaan mielenkiintoisista pientuottajaviineistä joissa korostuvat luonnonmukaisuus ja alkuperä.

Kimito Brewing 

Olutta Itämeren rannoilta! Jazzien pienpanimovalikoimasta vastaa kemiöläinen Kimito Brewing. Kimito Brewingin tarjoaa sekä omia että kumppanipanimoidensa juomia Itämeren eri laidoilta.