Panu Savolainen Solo

01.08.2024

klo 12:00

Seilin kirkko

Venekuljetus + kaksi konserttia 70 € / Pelkkä Panu Savolainen Solo 20 €

Panu Savolainen – vibrafoni

Panu Savolaisen soolokonsertti historiallisessa Seilin kirkossa tuo parrasvaloihin vibrafonin kaikkine sävyineen ja väreineen. Kuulijaa hemmotellaan niin unenomaisella leijunnalla kuin perkussiivisella ja virtuoosisella rytmi-iloittelullakin. Vuosien varrella hioutunut konserttiohjelmisto koostuu Savolaisen omien, melodiarikkaiden sävellysten ohella lainakappaleista aina J.S. Bachista suomalaiseen iskelmään.

Vibrafonisti Panu Savolainen tunnetaan monipuolisena ja ilmaisuvoimaisena muusikkona,säveltäjänä ja yhtyeenjohtajana niin jazzin, klassisen kuin muunkin akustisen musiikin parissa. Suomalaisen musiikkimaailman tietoisuuteen hän nousi vuonna 2009 perustetun Herd-trionsa sekä erityisesti Herdin ja laulaja Aili Ikosen yhteisen Jazzbasilli-projektin myötä. Toivo Kärjen 100-vuotisjuhlavuotta juhlistaneen oman Toivo-yhtyeensä ja Panu Savolaisen Soivan Trion lisäksi Savolainen tunnetaan yhteistyöstään mm. JPP-kansanmusiikkiyhtyeen sekä Vuokko Hovatta Kolmisin -yhtyeen kanssa.

.

Turku Sea Jazz Seilissä 1.8.2024
klo 9.30 M/S Norrskär lähtee Turusta Ravintola Nerån edestä (Läntinen Rantakatu 37)
klo 11.15 Saapuminen Seilin saarelle
klo 12.00 Panu Savolainen Solo, Seilin kirkko
klo 14.00 Superposition, Seilin päärakennus
klo 16.30 M/S Norrskär lähtee Seilistä
klo 18.15 Saapuminen Turkuun

Panu Savolaisen konsertin kesto on n. 40 minuuttia ja Superposition esiintyy n. 60 minuutin ajan. Konserttien välissä ehtii lounaalle. Sään salliessa jälkimmäinen konsertti järjestetään ulkotiloissa.

Konsertteihin voi saapua myös omalla kuljetuksella, yksittäisiä konserttilippuja on myynnissä rajoitettu erä.