Antti Lötjönen & Kalle Kalima + Sea Jazz Dinner
02.08.2025
klo 16:00
Forum Marinum
85 € (sisältää alkumaljan, kolmen ruokalajin illallisen ja konsertin)
Turku Sea Jazzin yllätyspaikassa koetaan ainutlaatuinen kahden huippumuusikon kohtaaminen, kun kontrabasisti Antti Lötjönen ja kitaristi Kalle Kalima yhdistävät voimansa! Kaksikko julkaisi tammikuussa 2025 duolevyn Stings, Bites and Scratches. Sekä levyllä että livekeikoilla kuullaan rajaton ja mielikuvituksellinen matka jazzin ja improvisoidun musiikin ytimeen — tuoretta vuoropuhelua, yllätyksellisiä tunnelmia ja tinkimätöntä muusikkoutta.
Antti Lötjönen on yksi Suomen arvostetuimmista jazzmuusikoista, jonka yli 20 vuotta kestänyt ura on vienyt hänet esiintymään yli 30 maahan ja sadoille levytyksille oman Quintet East -yhtyeensä lisäksi muun muassa Ilmiliekki Quartetin, Verneri Pohjola Quartetin ja Jeff ”Tain” Wattsin trion riveissä. Vuonna 2024 Lötjönen palkittiin Jazzliiton Yrjö-palkinnolla ansiokkaasta urastaan.
Berliinissä asuva Kalle Kalima on puolestaan tehnyt mittavaa kansainvälistä uraa niin Euroopassa, Afrikassa, Aasiassa kuin Amerikassakin. Kaliman virtuoosinen ja omaperäinen soitto yhdistää jazzin eri tyylit kiehtovalla tavalla, ja hänen sävellyksiään ovat tilanneet niin oopperat kuin big bandit. Kalima toimii myös jazzkitaran dosenttina Luzernin yliopistossa Sveitsissä.
Antti Lötjönen – kontrabasso
Kalle Kalima – kitara
Ennen konserttia tarjoillaan kolmen Sea Jazz Menu ravintola Göranissa.
Aikataulu:
16:00 Alkumaljat ja kolmen ruokalajin illallinen ravintola Göranissa
17:50 Kokoontuminen ravintola Göranin terassilla
18:00 Antti Lötjönen & Kalle Kalima -konsertti yllätyspaikassa
Sea Jazz Menu (kala)
– Alkumaljana Botter Prosecco tai Kontiomehun alkoholiton Lehtikuohu
– Sokerisuolattua ja hiillostettua silakkaa, piparjuurta, kurkkua ja yuzua
– Haudutettua kirjolohta ja tyrnillä maustettua pohjoismaista rapucurrya
– Vadelmamousse, salmiakkia ja vadelmasorbettia
– Kahvi tai tee
– Ruokajuomana vesi, muut juomat tilataan ja maksetaan paikan päällä
TAI
Sea Jazz Menu (vegaani)
– Alkumaljana Botter Prosecco tai Kontiomehun alkoholiton Lehtikuohu
– Merilevällä maustettua hiillostettua kyssäkaalia, piparjuurta, kurkkua ja yuzua
– Savustettua jalotofua ja tyrnillä maustettua kookoscurrya
– Vadelmamousse, salmiakkia ja vadelmasorbettia
– Kahvi tai tee
– Ruokajuomana vesi, muut juomat tilataan ja maksetaan paikan päällä
Ilmoita mahdolliset allergiat ja erikoisruokavaliot viimeistään viikkoa ennen (26.7. mennessä) sähköpostitse info@goran.fi.
Huom! Tapahtuman ennakkomyynti loppuu 31.7!

