Felix Zenger & The Real Instruments

30.07.2022

klo 22:00

Forum Marinum

Felix Zenger – beatbox
Atte Aho – kitara
Tapio Backlund – basso
Kasperi Sarikoski – pasuuna
Bentality – rap/laulu

Felix Zenger on tunnettu yhtenä maailman seuratuimmista beatbox-artisteista ja alansa pioneereista. Kysymys kuuluukin, onko beatbox edes oikea soitin? Zengerin monipuolisuus ilmenee mm. hänen kyvyssään sopeutua sulavasti erilaisiin musiikillisiin rooleihin. Häntä on kuultu niin räppäreiden taustavoimina kuin klassisten orkestereiden solistina. Zengerin musiikillinen ilmaisu on kehittynyt vuosien varrella mm. Iiro Rantala New Trion, Don Johnson Big Bandin sekä Tuomon riveissä. Samalla on kypsynyt ajatus omasta yhtyeestä.

Felix Zenger & The Real Instruments toimittaa rytmisesti korostunutta teknistä taituruutta. Se saa kuulijan pään nykimään, oli syynä sitten musiikin groove tai silkka hämmennys. Ja siitä tilasta ei ole kiire pois. Jazziin, hiphoppiin ja elektroniseen musiikkiin kallellaan olevan soundin keskiössä on Zengerin alati musiikkia palveleva virtuositeetti.

Konsertissa kuullaan uusia sävellyksiä sekä cover-biisejä Zengerin rytmisesti persoonallisella otteella sovitettuna. Lavalla nähdään myös vierailevia artisteja.

“I’m sorry, but you’re one of the best that ever did it.” – Pharrell Williams